<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ikke like stygt på Wall Street - Facebook straffes

Donald Trump klasker til mot Kina. USAs børser karrer seg opp fra dagsverste.

  Publisert 22. mars 2018 kl. 18.40
  Oppdatert 22. mars 2018 klokken 22.02
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 206 ord
  Trader Fred DeMarco, left, and Anthony Rinaldi work on the floor of the New York Stock Exchange, Wednesday, March 14, 2018. U.S. stocks are edging lower Wednesday morning as Boeing and other industrial companies take losses. (AP Photo/Richard Drew) Richard Drew

  Med annonseringen av straffetoll på 50 milliarder dollar mot Kina har USAs president Donald Trump startet handelskrigen.Wall Street frykter selvfølgelig konsekvensene.Opp fra dagsversteDen verste reaksjonen har lagt seg, og Dow Jones er i skrivende stund ned 1,00 prosent til 24.435,00, som er over nivåene i den tidlige handelen .Nasdaq faller 0,93 prosent til 7.277,08, mens den bredere S&P 500-indeksen går tilbake 0,9 prosent til 2.687,88.På sine laveste nivåer har Dow Jones vært nede i 24.175,49, Nasdaq 7.195,03, mens S&P 500 har vært nede i 2.661,78.Investorene fordøyer også gårsdagens budskap fra Federal Reserve , der sentralbanksjef Jerome Powell ifølge Marketwatch tegnet et uklart bilde av Blandet ball i makroPå makrofronten var dagens jobbtall blandet ball.Det samme var foreløpige PMI-tall fra Markit , der pilene peker oppover for industrien og nedover for tjenestesektoren.Boligprisene stiger for øvrig mer enn ventet, og mens ledende indikatorer  også er opp.Facebook-stormenBlant enkeltaksjer tynger naturligvis Facebook.Så langt i dagens handel er aksjen ned 1,5 prosent til 166,70 dollar.Det har stormet rundt Facebook etter oppslagene om at Cambridge Analytica - med bånd til Donald Trumps presidentkampanje - skal ha brukt personlige detaljopplysninger om 50 millioner Facebook-brukere uten tillatelse.I går beklaget Facebook-sjef Mark Zuckerberg kontroversene i et intervju med CNN, og sa han er villig til å vitne for Kongressen .Følg utviklingen her.