<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Songa Offshore vinner frem i verftstrid

Vurderer motkrav. 

    Publisert 19. mars 2018 kl. 10.27
    Oppdatert 19. mars 2018 klokken 10.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 75 ord

    Britisk høyesterett har avvist anken fra Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering knyttet til leveringen av de første CAT D-riggene til Songa Offshore.Det fremkommer av en børsmelding fra Songa Offshore mandag.På bakgrunn av den britiske rettsavgjørelsen er saken som tidligere har gått i Songa Offshores favør endelig. Det betyr at DSME heller ikke har anledning til å anke saken. Riggene det dreier seg om er Songa Equinox og Songa Endurance. Riggselskapet evaluerer om det skal komme med motkrav.