<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Tidligere Statoil-sjef har fått ny jobb

Tidligere Statoil-sjef Helge Lund er valgt som ny styreleder i legemiddelgiganten Novo Nordisk.

    Publisert 22. mars 2018 kl. 19.05
    Oppdatert 22. mars 2018 klokken 19.07
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 96 ord

    Det melder selskapet på sine egne nettsider torsdag.Lund ble foreslått som ny styreleder i den danske legemiddelgiganten tidligere i år, etter at den forrige styrelederen, Göran Ando, valgte ikke å stille til gjenvalg.– Når Åge Hareide tør, så tør jeg også, sier Lund i en kommentar til borsen.dk, ifølge E24.Lund er fra før styremedlem i den danske legemiddelgiganten. Han var konsernsjef for oljegiganten Statoil i perioden 2004 til 2014, før han ble toppsjef i BG Group. Der sluttet han i 2016 etter at selskapet ble kjøpt opp av Shell.Novo Nordisk er Nordens største selskap målt i markedsverdi, skriver E24.(©NTB)