<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Total med to nye offshore-konsesjoner

Total har gått til anskaffelse av to nye offshore-konsesjoner i Abu Dhabi. 

    Publisert 19. mars 2018 kl. 08.29
    Oppdatert 19. mars 2018 klokken 08.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 85 ord

    Total anskaffer to nye offshore-konsesjoner i Abu Dhabi for 1,45 milliarder dollar fra landets petroleumsråd og Adnoc, ifølge en melding mandag, skriver Reuters.Ifølge nyhetsbyrået har selskapet signert to nye 40-årige konsesjonsavtaler der det sikrer seg en 20 prosents interesse i den nye Umm Shaif- og Nasr-konsesjonen, og en andel på fem prosent i Lower Zakum-konsesjonen, opplyses det.Konsesjonene vil gi Total ytterligere 80.000 fat pr dag med oljeproduksjon.Ifølge meldingen har Total forlenget konsesjonen med Adnoc knyttet til Al Bu Koosh-feltet i ytterligere tre år, ifølge Reuters.