<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNO borer tre nye brønner

Tre brønner bores eller er i ferd med testing ved Peshkabir.

    Publisert 26. apr. 2018 kl. 08.45
    Oppdatert 26. apr. 2018 klokken 08.52
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 148 ord

    DNO har nå tre brønner som bores eller er i ferd med å gjennomføre tester ved Peshkabir-feltet, går det frem av selskapets kvartalsrapport torsdag, ifølge TDN Direkt.Peshkabir 4-brønnen for testing, mens Peshkabir 5-brønnen er blitt boret til 2.250 meter. Peshkabir 6-brønnen ble spuddet forrige uke, opplyses det.Produksjonen fra Peskhkabir-feltet er nå stabilt på 15.000 fat olje per dag.Ellers har rørledningen mellom Peshkabir-feltet til en eksportsentral ved Fish Khabur blitt ferdigstilt.Selskapet har nå tre aktive borerigger i den kurdiske regionen, og planlegger å legge til minst en til, heter det.Videre går det frem at Tawke-48 Cretaceous-brønnen ble igangsatt tidligere i april, med en produksjonstakt på mer enn 5.000 fat olje per dag.Selskapet mobiliserer nå en fjerde rigg for boring av brønner på Tawke-utviklingen i 2018.Langtidstesting av Hawler-1A-brønnen ved Benenan-feltet har blitt startet, opplyses det.Ellers opplyser selskapet at de nå aktivt forfølger ytterligere eksponering mot norsk kontinentalsokkel, gjennom lete-, utbygging- og produksjonseiendeler.