<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vroon er enig med långiverne om restrukturering

Det nederlandske offshorerederiet nærmer seg en endelig restruktureringsavtale. 

Publisert 16. apr. 2018
Oppdatert 16. apr. 2018
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 235 ord

Vroon Offshore har kommet til enighet om en avtale med långiverne sine angående betingelsene i den finansielle restruktureringen av rederiet.Det ble opplyst i en melding sendt ut rett før helgen.Rederiet skriver i meldingen at avtalen - som blant annet må få endelige godkjennelser av kredittkomiteer - er et viktig steg nærmere en fullføring av den finansielle restruktureringen.- Avtalen markerer et viktig steg mot en siste delen av en prosess som ble startet i slutten av 2016 etter fortsatte utfordringer i shippingmarkedene. Vroon er overbevist om at den planlagte restruktureringen vil gi en generøs «runway» for å implementere sine strategiske planer, skriver rederiet som vil fortsette å ta grep for å styrke sin finansielle posisjon gjennom det som beskrives som turbulente tider.Offshorerederiet driver en flåte på rundt 200 fartøy av forskjellige typer. Sjefen gir segEtter at rederiet har kommet til enighet med långiverne, opplyses det i en melding mandag at konsernsjef Coco Vroon har besluttet å trekke seg tilbake.- Jeg er glad for at vi har nådd den neste fasen i restruktureringen av dette fantastiske selskapet. Shippingmarkedene er i bedring etter en veldig tøff periode, selv om det fortsatt gjenstår masse arbeid. Jeg er sikker på at jeg gir fra meg konsernet i gode hender, sier Coco Vroon.Det opplyses at Vroon vil forlate stillingen som konsernsjef innen utgangen av april, men at han vil forbli tett involvert i selskapet likevel.Finansdirektør Herman Marks vil ta over rollen som konsernsjef.