<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bibby Offshore sikrer Nordsjø-kontrakt til titalls millioner

Skal jobbe for et ledende olje- og gasselskap i Nordsjøen.

Publisert 22. mai 2018 kl. 13.42
Oppdatert 22. mai 2018 klokken 13.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 76 ord

Bibby Offshore har sikret seg en to-fase kontrakt verdt flere millioner pund, opplyses det i en melding tirsdag.Kontrakten som er tildelt av en ikke-navngitt ledende olje- og gassprodusent, innebærer inspeksjon- reparasjon- og vedlikeholdstjenester (IRM) på flere av produsentens eiendeler i Nordsjøen. Ingeniørarbeidet har startet, og offshorefasen vil starte i andre kvartal, opplyses det.Flerbruks-dykkerfartøyet Bibby Topaz skal hovedsaklig benyttes til oppdraget, mens fartøyet Bibby Polaris som også kan brukes til konstruksjonsarbeid vil støtte aktivitetene dersom det er nødvending.