<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNO hentet 3,2 milliarder

Stor interesse for å låne penger til oljeselskapet DNO.

    Publisert 19. mai 2018 kl. 08.15
    Oppdatert 19. mai 2018 klokken 08.15
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 139 ord

    Onsdag kveld meldte oljeselskapet DNO at det vurderte å hente inn minimum 400 millioner dollar, tilsvarende 3,2 milliarder kroner, gjennom utstedelsen av senior usikret obligasjonslån med løpetid på fem år.Pareto Securities, flankert av Danske Bank og SpareBank 1 Markets, sto for oppdraget som to døgn senere var fullført med glans.Obligasjonslånet som endte på 400 millioner dollar, ble utstedt med en kupongrente på 8,75 prosent.Lånet var gjenstand for stor interesse i internasjonale markeder, og ble overtegnet, opplyses det.I forbindelse med utstedelsen, gikk selskapet med på å rullere 200 millioner dollar i nominell verdi av DNO01-obligasjoner til 103,25 prosent av pålydende pluss påløpte renter til det nye obligasjonslånet.De rullerte obgliasjonene vil bli kansellert, og dermed gjenstår det utestående DNO01-obligasjoner på 200 millioner dollar.Nettoprovenyet fra det nye lånet skal brukes til å reginansiere de utestående DNO01-obligasjonene og til generelle selskapsformål, skriver selskapet.