<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNO vurderer obligasjonslån

Har hyret inn meglerhus til å arrangere investormøter.

    Publisert 2. mai 2018 kl. 17.52
    Oppdatert 2. mai 2018 klokken 18.00
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 77 ord

    Oljeselskapet DNO opplyser i en børsmelding onsdag ettermiddag at selskapet har hyret inn meglerhuset Pareto Securities til å arrangere møter med obligasjonsinvestorer.Avhengig av markedsforhold og betingelser, kan en transaksjon følge, skriver selskapet i meldingen.DNO har fra før av kun et utestående obligasjonslån i det norske markedet.Det er et femårig senior usikret lån på 400 millioner dollar, tilsvarende 3,2 milliarder kroner, som ble utstedt i 2015 og forfaller i juni 2020.Obligasjonslånet har en fast kupongrente på 8,75 prosent.