<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Vroon Offshore får storkontrakt med BP

Offshorerederiet skal stille med nødrespons- og redningsfartøyer i inntil fem år for BP i Nordsjøen. 

Publisert 15. mai 2018
Oppdatert 30. aug. 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 110 ord

Vroon Offshore Services' Aberdeen-avdeling har blitt tildelt en langsiktig kontrakt av oljeselskapet BP.Ifølge en melding fra selskapet skal Vroon støtte BPs nåværende og fremtidige operasjoner i Nordsjøen og Vest for Shetland med nødrespons- og redningsfartøyer (ERRV).Kontrakten som er for totalt fem skip, har en fast varighet på to år. Dersom BP ønsker det, kan kontrakten forlenges til totalt fem år ved utøvelse av opsjoner.- Tildelingen av denne betydelige kontrakten styrker vår relasjon med BP som vi har jobbet med i mange år. Den understreker tilliten våre kunder setter i vår sikre, verdiskapende og kostnadseffektive tilnærming, sier daglig leder for Vroon Offshore Services Aberdeen, Craig Harvie. Les også:  Vroon er enig med långiverne om restrukturering