<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ingen innvendinger fra Finanstilsynet

Finanstilsynet har ingen innvendinger i forbindelse med Iron Token-konklusjon.

Publisert 07:53 11. juni 2018
Oppdatert 08:00 11. juni 2018
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 104 ord
FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg CF-Wesenberg

Element har sammen med sine rådgivere presentert strukturen på selskapets planlagte IRON token til Finanstilsynet, ifølge en melding søndag.Dette for å få vurdering av den juridiske klassifiseringen av IRON token. Tilsynet har ingen innvendinger på Elements konklusjon om at den planlagte strukturen under norsk lovgivning faller utenfor omfanget av finansielle instrumenter og omsettelige verdipapirer, såkalte «security tokens», opplyses det.Element har derfor besluttet å fullføre arbeidet med IRON TGE (Token Generation Event) under norsk jurisdiksjon gjennom et heleid norsk datterselskap.Videre setter Element alle ressurser inn på å fullføre «whitepaper» så snart som mulig og sikter inn på å publisere dette innen utgangen av juni 2018.