<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

DNO overgår produksjonsmål i Irak

Produserer om lag 35.000 oljefat om dagen.

    Publisert 30. juli 2018 kl. 06.55
    Oppdatert 30. juli 2018 klokken 06.58
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 90 ord

    DNO har nådd produksjonsmålet på 30.000 fat olje pr fra Peshkabir-feltet i det kurdiske området i Nord-Irak, og kunngjør at en fjerde brønn har blitt satt i produksjon.Det skriver selskapet i en melding mandag.- Med rundt 35.000 fat pr dag har Peshkabir nå hoppet inn på andreplass bak Tawke blant felt i Kurdistan der internasjonale oljeselskaper er operatører, sier styreleder Bijan Mossavar-Rahmani i DNO, og legger til at selskapet "tar sikte på høyere produksjon og akselerert feltutvikling".Videre vises det til at brønnene Peshkabir-6 og Peshkabir-7 vil starte produksjonstesting i august.