<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gladmelding fra Element

Aksjen til topps på vinnerlisten.

  Publisert 2. juli 2018 kl. 09.01
  Oppdatert 2. juli 2018 klokken 09.05
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 182 ord
  FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg CF-Wesenberg

  Element har fullført tidsplanen for sin første Token Generation Event (TGE), IRON Token, går det frem av en børsmelding mandag.Whitepaper og annet materiale vil bli publisert her senest 9. juli 2018.- Dette har vært en utfordrende prosess, men nå ser vi endelig lyset i enden av tunnelen, sier Element-sjef Cecilie Grue i en kommentar.Selskapet vil etter publisering av whitepaper starte markedsføringen av tokens gjennom et forhåndssalg, i henhold til vanlig praksis, før det alminnelige salget i TGE starter.Selskapet forventer at forhåndssalget skal fullføres i løpet av 60 dager, etterfulgt av TGE i ytterligere 30 dager.- Den første av mangeIfølge meldingen er Element i ferd med å fullføre avtaler med tjenesteleverandører og potensielle partnere, og forventer at disse blir ferdigstilt i løpet av en måneds tid.- Som vi tidligere har nevnt, ser vi på IRON Token som den første av mange forskjellige råvaretokens og lignende produkter. Vi tror tokens som er knyttet til råvarer kan bli svært viktige i fremtiden, ikke bare for Element, men for hele token-markedet, sier styreleder Lars Beitnes.Element stiger 7,6 prosent til 3,13 kroner i tidlig handel på Oslo Børs.