<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Rekordår for eiendomskonge

Pål Georg Gundersen eier tre hoteller, en restaurant og minst 46 leiligheter på Geilo.

Publisert 28. juli 2018 kl. 16.19
Oppdatert 28. juli 2018 klokken 16.27
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 100 ord
Vestlia Resort på Geilo. Foto: Finansavisen.

Pål Georg Gundersen (66) eier 66 prosent av Merkantilbygg Holding, og eiendomskonsernet leverte i fjor et resultat før skatt på 151 millioner kroner - som er rekordresultat, skriver DN.Gundersen eier Vestlia Resort, Highland Lodge og Bardøla Høyfjellshotell på Geilo. I tillegg eier han Frogner House Apartments i Oslo og hotellet Lagårdsveien Hotelldrift i Stavanger.Investeringer i nye prosjekter utgjorde ifølge avisen 432 millioner kroner i fjor, mot 599 millioner kroner året før. Omsetningen steg med 22 prosent, og besto i hovedsak av realisasjon av eiendom i Oslo.  - Jeg er godt fornøyd med både resultat og avkastning, skriver Gundersen i en tekstmelding til DN.