<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Traasdahl satser en kvart milliard på it-gründere

Are Traasdahl legger en kvart milliard i potten for å plante norske it-giganter i USA.

Publisert 31. aug. 2018 kl. 08.37
Oppdatert 31. aug. 2018 klokken 08.57
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 118 ord

Are Traasdahl putter 250 millioner kroner i et nytt investeringsselskap og får med seg både penger og kunnskap fra flere kjente fjes, ifølge DN.Målet med det nye investeringsselskapet Spring Capital Polaris er å plante lovende norske programvareselskaper i USA og andre land – og skape noe virkelig stort.- Vi har med noen ekspertinvestorer, som kan være med og løfte selskapene. Vi håper å skape et nytt Tandberg eller Visma, sier Traasdahl til avisen.Traasdahl, som selv har reist til USA og startet og solgt to selskaper, opererer ikke alene. Med seg på laget har han ifølge DN blant andre; tidligere Telenor-konsernsjef Jon Fredrik Baksaas, Birger Steen, NHO-sjefen Kristin Skogen Lund, Meltwater-gründer Jørn Lyseggen, Kolonial-gründer Karl Munthe-Kaas og investor Trond Riiber Knudsen.