<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Comcast med høyeste bud på Sky

Comcast skal ha lagt inn det høyeste budet på den europeiske medievirksomheten Sky.

  Publisert 23. sep. 2018 kl. 07.46
  Oppdatert 23. sep. 2018 klokken 07.50
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 79 ord
  FILE -This March 29, 2017 file photo shows a sign outside the Comcast Center in Philadelphia. British regulator says Comcast has won an auction to formally bid for broadcaster Sky, on Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Matt Rourke) Matt Rourke

  Den amerikanske TV-giganten Comcast har lagt inn det høyeste budet på den europeiske medievirksomheten Sky, opplyser britiske myndigheter.Budkrigen sto mellom Comcast og Rupert Murdochs 21st Century Fox. Etter flere bud og motbud ble det besluttet å holde en såkalt blind auksjon.Nå ser det ut til at Comcast har sikret seg en eierandel på 61 prosent og kontroll over selskapet. Comcast bød 17,21 pund per aksje, noe som verdsetter Sky til 30,4 milliarder pund. Summen tilsvarer over 320 milliarder kroner.(©NTB)