<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norwegian varsler Brasil-rute

- De fortjener lavere priser.

Publisert 7. sep. 2018
Oppdatert 7. sep. 2018
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 96 ord

I august bekreftet Norwegian at en tillatelse var på plass til å fly mellom Brasil og Storbritannia.Overfor FlightGlobal bekrefter Norwegian-sjef Bjørn Kjos ifølge TDN Direkt nå oppstart av en rute mellom London og Rio de Janeiro våren 2019.Denne skal betjenes med en Boeing 787, Ruten vil ifølge nettstedet konkurrere direkte med British Airways-rute mellom de samme byene.Kjos forteller videre at det også kan bli aktuelt å betjene Sør-Amerika fra basene i Madrid og Barcelona.- Det er ekstremt dyrt å fly på noen av disse rutene. De fortjener å betale lavere priser, sier han til FlightGlobal.Les mer her.