<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

    Publisert 19. nov. 2018 kl. 10.16
    Oppdatert 19. nov. 2018 klokken 10.16
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 122 ord

    Investtech anbefaler salg av aksjer i Data Respons og Asetek.- Data Respons ga salgssignal fra en formasjon i sommer og har deretter vist en svak utvikling. Kursen har brutt under forrige kursbunn ved 24,20 kroner fra oktober. Dette indikerer underskudd på kjøpere og signaliserer videre nedgang. Neste støttenivå ligger ved 23 kroner. RSI er under 30. Dette gir et sterkt negativt momentum og svekker aksjen ytterligere på kort sikt, skriver Investtech.- Asetek har falt mye de siste månedene, og selskapsverdien er mer enn halvert siden i begynnelsen av august. Trendbildet er negativt og signaliserer videre nedgang. Aksjen er i tillegg oversolgt. Dette gir et negativt momentum som svekker aksjen ytterligere på kort sikt. Det er lite støtte under dagens nivå, avslutter Investtech.