<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker frykter kursfall – anbefaler salg

    Publisert 20. nov. 2018 kl. 12.48
    Oppdatert 20. nov. 2018 klokken 12.48
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 140 ord

    Investtech anbefaler salg av aksjer i Avance Gas.                     - Avance Gas Holding Ltd har brutt ned fra en tilnærmet horisontal trendkanal på mellomlang sikt etter at investorene har solgt på stadig lavere kurser for å komme seg ut. Et salgssignal er utløst og videre nedgang for aksjen indikeres, skriver Investtech.Ifølge analytikeren har aksjen motstand mellom 18,00 og 20,60 kroner, men viser ingen klar støtte på mellomlang sikt.- Nedsiden kan dermed være stor, slår Investtech fast.- Det kortsiktige momentumet i aksjen er sterkt negativt, med RSI under 30. I tillegg er volumbalansen svært negativ. Disse forholdene svekker aksjen ytterligere. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 17,34 kroner, ned 0,91 prosent.Det betyr at aksjen har falt 3,45 prosent den siste uken mens den er ned 19,94 prosent den siste måneden.