<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Bredt børsfall i Asia

  Publisert 20. nov. 2018 kl. 06.52
  Oppdatert 20. nov. 2018 klokken 07.02
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 108 ord
  An investor monitors stock prices in Beijing, China, Friday, Nov. 16, 2018. Shares were mixed in early trading in Asia on Friday on revived concerns over the prospects for a breakthrough in trade tensions between the U.S. and China. (AP Photo/Ng Han Guan) Ng Han Guan

  Børsene faller i Asia tirsdag morgen, etter at tech-aksjene sendte de amerikanske børsene nedover mandag kveld.I Japan er Nikkei ned 1,13 prosent, mens den bredere Topix-indeksen svekkes 0,78 prosent.Shanghai Composite i Kina faller 1,75 prosent, og CSI 300 er ned 2,02 prosent. Hang Seng i Hong Kong svekkes 2,13 prosent.I Sør-Korea er Kospi-indeksen ned 0,99 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Australia faller 0,38 prosent, og Straits Times i Singapore svekkes 1,26 prosent.Investorene revurderer nå ifølge Bloomberg News sine forventninger etter flere uker med volatilitet forårsaket av frykt for en eskalering av handelskrigen mellom USA og Kina, samt en svekkende global økonomi.Les også:  Kraftig børsfall for Nissan etter pågripelsen av styreleder