<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Det er rett og slett ingen steder å gjemme seg

Nordnets investeringsøkonom mener børsfallet er ren psykologi. 

    Publisert 20. nov. 2018 kl. 17.07
    Oppdatert 20. nov. 2018 klokken 17.20
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 185 ord

    - Det er tydelig at investorene er nervøse og aktører kaster kortene over en lav sko. Det er rett og slett ingen steder å gjemme seg, sier investeringsøkonom Mads Johannesen i Nordnet til Hegnar.no. Hovedindeksen på Oslo Børs endte ned hele 2,8 prosent tirsdag til 841,26 poeng. Det er 11,3 prosent under toppnoteringen som ble nådd 3. oktober. Johannesen mener det er frykten som har tatt investorene.- Vi opplever i dag det største fallet på børsen siden Brexit i 2016, uten egentlig noe fundamentalt bakteppe, sier han. - Dette er frykt og psykologi, rett og slett.   Han viser i tillegg til at oljeprisen er ned over 5 prosent intradag, noe som også er en voldsom bevegelse. Brent-oljen ble omsatt for 63,68 dollar fatet ved børsslutt.BNP Paribas spår  imidlertid at Brent-prisen vil hente seg inn til 80 dollar fatet før utgangen av året på bakgrunn av en forventning om at Opec vil bli enige om å kutte produksjonen ved det neste offisielle møtet 6. desember, ifølge TDN Direkt.For 2019 venter banken en snittpris på 69 dollar per fat for WTI, og en Brent-pris på 76 dollar per fat.Les hele vår børskommentar her.