<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Her er Jan Petter Sisseners favorittaksjer

- En lettelse for oss at denne volatiliteten virker begge veier, mener forvalter Jan Petter Sissener.

Publisert 8. nov. 2018 kl. 10.45
Oppdatert 8. nov. 2018 klokken 10.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 95 ord
Ivan Kverme

«Oktober ble en smertefull måned for verdens aksjemarkeder, og selv om vi var veldig forsiktige og hadde mye indexhedger (nedsidesikringer red. anm.), falt noen av våre nøkkelposisjoner vesentlig mer enn markedene», heter det fra Jan Petter Sissener i månedsrapporten fra oktober.Dette medførte at Canopus endte ned 5,5 prosent i oktober, omtrent som Oslo Børs. Hovedindeksen falt 5,2 prosent.«Det er en lettelse for oss at denne volatiliteten virker begge veier, og i skrivende stund har vi tatt igjen mye av det tapte», heter det i rapporten.Sisseners største aksjeposter:

  • Storebrand: 8,16 prosent
  • Royal Dutch Shell: 7,00 prosent
  • Equinor: 5,20 prosent
  • Prudential Plc: 5,14 prosent
  • Scatec Solar: 4,86 prosent