<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kjemper om kontrakt

Subsea 7 er en av de som kjemper som EPCI-kontrakt.

Publisert 30. nov. 2018 kl. 08.36
Oppdatert 30. nov. 2018 klokken 08.41
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 79 ord

Qatargas nærmer seg det endelige stadiet av en lang anbudsprosess som involverer EPCI-arbeid for offshore-fasiliteter som trengs for North Field.I den forbindelse sies det ifølge Upstream at de som har levert bud på jobben inkluderer McDermott International, Saipem, og Subsea 7, skriver TDN Direkt.Det sies også at TechnipFMC har lagt inn bud, men Upstream har ikke fått dette bekreftet.Personer som følger prosjektet sier til bransjeavisen at tekniske og kommersielle bud ble levert inn av minst tre aktører, ifølge nyhetsbyrået.