<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Knallrødt fra Element

Element tapte over fem millioner dollar i 3. kvartal. Utsetter lanseringen av IRON- og ELMT-tokens.

Publisert 08:35 30. nov. 2018
Oppdatert 09:30 30. nov. 2018
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 189 ord
FOTO: CF-Wesenberg@kolonihaven.no #cfwesenberg CF-Wesenberg

Element melder om et resultat før og etter skatt på minus 5,2 millioner dollar i 3. kvartal 2018, mot minus 0,3 millioner dollar i samme periode i fjor.Resultat per aksje ble minus 0,06 dollar, mot minus 0,01 dollar ved samme korsvei i fjor.Driftsresultatet ble minus 1,3 millioner dollar, mot minus 0,3 millioner dollar året før.Element hadde ingen inntekter i kvartalet.Selskapet opplyser også om at det utsetter den planlagte lanseringen av IRON- og ELMT-tokens inntil selskapet har fullført verifiseringen av alle relevante rettslige, regulatoriske og regnskapsmessige krav. Element publiserte et Whitepaper relatert til den planlagte IRON Token Generating Event i juli. I parallell har Element fortsatt å strukturere ELMT-plattformen SmartCommodity® (tidligere omtalt som ELE-token).På grunn av det raskt endrede regulatoriske landskapet for kryptovaluta og manglende klarhet under International Financial Reporting Standard (IFRS), har altså Element nå besluttet å utsette den planlagte lanseringen av IRON- og ELMT-tokens til ultimo første halvår 2019, heter det i kvartalsrapporten.Selskapet opplyser også om at det har engasjert Geir Johansen som midlertidig finansdirektør fra 7. desember 2018.Selskapet har innkalt til ekstraordinær generalforsamling den 14. desember 2018 for å velge ny revisor.Du finner pressemeldingen her Hele rapporten finner du her