<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Norwegian lanserer ny direkterute til Sør-Amerika

Norwegian skal nå fly til Brasil.

Publisert 27. nov. 2018
Oppdatert 27. nov. 2018
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 110 ord

Norwegian lanserer en ny direkterute mellom London Gatwick og Rio de Janeiro, opplyses det i en melding.Selskapet flyr allerede til Argentina fra London Gatwick, men dette er Norwegians aller første rute til Brasil.  Den første flyvningen mellom London Gatwick og Rio de Janeiro tar av 31. mars 2019, og ruten vil ha fire ukentlige flyvninger.- Rio de Janeiro har lenge vært en etterspurt rute som vi har stor tro på. Det er derfor med glede at vi lanserer vår første rute til Brasil. Vi ser frem til å gjøre Sør-Amerika enda mer tilgjengelig for europeiske reisende, og, ikke minst, å tilby brasilianere billige flybilletter til Europa, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos i en kommentar.