<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Oljeservicekjempe i afrikansk budrunde

Har spesielt gode muligheter for å vinne kontrakten.

    Publisert 9. nov. 2018 kl. 07.49
    Oppdatert 9. nov. 2018 klokken 08.00
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 73 ord

    Opptil fire selskaper vil ifølge Upstream levere reviderte bud til Eni for gassprosjektet Mamba offshore Mosambik, skriver TDN Direkt.Det ventes at en allianse mellom Subsea 7 og Saipem, McDermott International, Sapura Energy og TechnipFMC vil kjempe om kontrakten.Industrikilder sier til bransjeavisen at tekniske bud vil leveres i november, med forventning om at Eni vil be om kommersielle bud i desember.Det ventes ifølge nyhetsbyrået at Subsea 7-Saipem-alliansen har spesielt gode muligheter for å vinne kontrakten.