<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Questerre melder om ny vellykket boring

Det er nå gjennomført nok en vellyket boring på Kakwa North.

  Publisert 22. nov. 2018 kl. 07.23
  Oppdatert 22. nov. 2018 klokken 07.32
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 97 ord
  Mike Binnion, CEO i Questerre Energy. Eivind Yggeseth/FA / Eivind Yggeseth/FA

  Operatøren på Kakwa North har testet brønn nummer to, 100/01-04, til cirka 2.700 fat oljeekvivalenter per dag, melder Questerre.I en 200 timers produksjonstest produserte brønnen også 9,8 millioner kubikkfot gass og 1.124 fat kondensat.Questerre påpeker imidlertid i meldingen at selv om de tidlige resultatene er oppmuntrende, er de ikke nødvendigvis indikative for langsiktig ytelse.Operatøren har til hensikt å knytte denne brønnen opp til rørledningen som er under konstruksjon.- Med to brønner som har testet med et gjennomsnitt på 2.800 fat per dag beviser vi potensialet til Kakwa North, sier Questerre-sjef Michael Binnion i en kommentar.Les hele meldingen her.