<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Røkke bekrefter luksusdonasjonen til Fretex

Det har vært spekulert i om Kjell Inge Røkke har vært giveren av 300 luksusdresser til Fretex. Røkke bekrefter nå at han er giveren.

Publisert 30. nov. 2018 kl. 13.04
Oppdatert 30. nov. 2018 klokken 13.20
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 129 ord

For en drøy måned siden fikk Fretex en anonym donasjon  med om lag 300 håndsydde italienske blazere og dressbukser i eksklusive materialer som kashmir, silke og ull.Med initialene KR var det flere som tenkte på Kjell Inge Røkke som giveren. En Fretex-kunde fant i den ene lommen på en av dressene en beskjed til «Hr. Røkke».Men Røkkes pressetalsmann, Rolf Nereng, avkreftet imidlertid overfor Hegnar.no at det var Røkke som har levert inn sine gamle merkeklær til Fretex. Etter å ha blitt konfrontert med flere funn som indikerte hvor dressene hadde kommet fra, har talsmannen i dag snudd overfor minmote.no, skriver DN.- Røkke har nok ikke selv hatt full kontroll over at klær fra en større opprydding for flere måneder siden, havnet hos Fretex, skriver pressetalsmann for Kjell Inge Røkke i en epost til MinMote.