<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dagens dobbel for Prosafe

Vinner to kontrakter i britisk sektor verdt over 200 millioner kroner. Markedet strammer seg til. 

Publisert 21. des. 2018 kl. 17.46
Oppdatert 21. des. 2018 klokken 17.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 100 ord

Prosafe har fått kontrakter for både Regalia og Safe Caledonia i den britiske delen av Nordsjøen, ifølge en melding fredag kveld.Regalia skal reaktiveres og klasses for oppdraget som varer i 60 dager og har oppstart i juni 2019.Det skyldes at markedet i Nordsjøen strammer seg til, skriver selskapet. Safe Caledonia har fått en kontrakt på 80 dager med oppstart i juni 2020.Begge kontraktene har 30 dager med opsjoner inkludert.Sistnevnte kan byttes ut med en annen rigg i henhold til avtalen med Prosafe.Kontraktene har en total verdi på 23 millioner dollar, sett bort i fra opsjonsperiodene. Det tilsvarer om lag 200 millioner kroner.