<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Faroe Petroleum i boks for DNO

Styret mener at budet ikke representerer fair-verdi på Faroe, men har til intensjon om å selge sine aksjer til DNO. 

    Publisert 9. jan. 2019 kl. 11.47
    Oppdatert 9. jan. 2019 klokken 12.26
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 192 ord

    Styret i Faroe Petroleum anbefaler det nye budet fra DNO på selskapet.Det skriver Faroe Petroleum i en melding onsdag.- Selv om styret ikke mener det endelige tilbudet representerer virkelig verdi av Faroe, innser styret at tilbudet vil bli helt ubetinget ved oppgjør av ytterligere aksjekjøp som DNO foretar, som gir DNO lovbestemt kontroll over Faroe, skriver Faroe, som legger til at medlemmene har intensjon om å selge sine aksjer til DNO. Selskapet skriver også at de vil jobbe for aksjonærenes beste i overtakelsen. - Styret har til hensikt å jobbe med DNO i mellomtiden for å forsikre en ordentlig overtakelse av selskapet, avslutter Faroe. DNO-aksjen er i skrivende stund opp 4,5 prosent til 15,05 kroner. Faroe Petroleum-aksjen klatrer 4,17 prosent til 160,2 pence. Ubetinget tilbudTidligere i dag ble det kjent at DNO har kjøpt 32.250.916 millioner Faroe-aksjer, tilsvarende om lag 8,65 prosent av aksjekapitalen, ifølge en melding fra Faroe onsdag.Dermed eier DNO eller har aksept for totalt 195.526.068 aksjer i Faroe Petroleum, som tilsvarer rundt 52,44 prosent av aksjekapitalen, ble det opplyst.Ved oppgjør av de ytterligere kjøpene vil DNO-budet på 160 pence per Faroe-aksje bli ubetinget, som ventes å skje 11. januar, heter det i meldingen.