<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Konsernsjefen sier opp i fossekompaniet

Sjefen har takket ja til en ny stilling utenfor selskapet. 

Publisert 21. jan. 2019 kl. 15.39
Oppdatert 21. jan. 2019 klokken 15.47
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 139 ord

Konsernsjef Jarle Roth i Arendals Fossekompani har i dag informert styret i AFK at han sier opp sin stilling i selskapet. Grunnen er at han har akseptert en ny stilling utenfor AFK.Det skriver selskapet i en børsmelding mandag. - Arendals Fossekompani er et solid selskap med mange dyktige medarbeidere og interessante strategiske muligheter. Jeg takker for en flott tid i AFK og ønsker selskapet og de ansatte lykke til videre, sier Jarle Roth. - Styret beklager at Jarle Roth har kommet til denne beslutning. Styret vil umiddelbart starte arbeidet med å rekruttere en ny konsernsjef for selskapet. Jarle Roth har en oppsigelsesperiode på 6 måneder og vil bli værende i sin stilling i denne perioden, skriver selskapet i meldingen. - Under Jarle Roths ledertid har selskapet fortsatt den gode utviklingen, fått en tydeligere profil og bygget en sterkere administrasjon både i datterselskap og morselskapet.