<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Petrobas fortsetter å selge eiendeler

Publisert 14. jan. 2019 kl. 14.50
Oppdatert 14. jan. 2019 klokken 14.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 61 ord
Statoils Helge Lund hilser på Petrobas-topp Sergio Gabrieli. Foto: Scanpix

Petrobras vil fortsette med salget av eiendeler etter at en høyesterettsdommer har suspendert en midlertidig forføyning i en lavere rett i desember i søksmålet fra det venstreorienterte arbeiderpartiet.Det opplyser selskapet mandag, ifølge TDN Direkt. Dommer Marco Aurélio Mello påla 19. desember en midlertidig forføyning mot eiendelssalgsprogrammet (TDN Direkt-artikkel 20.12.2018).Høyesterettsdommerens suspensjon gjelder frem til en avgjørelse tas av høyesterett i plenum, skriver nyhetsbyrået.