<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

BP tildeler milliardkontrakt

McDermott og Baker Hughes har mottatt kontrakt fra BP.

  Publisert 11. mars 2019 kl. 12.22
  Oppdatert 11. mars 2019 klokken 12.24
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 80 ord
  McDermott International - foto fra selskapets hjemmesider

  BP har tildelt McDermott og Baker Hughes kontrakt for Greater Tortue Ahmeyim (GTA) naturgassprosjektet, ifølge en melding fra McDermott mandag.Selskapene jobber sammen for å realisere effektivitet, drive prosjektsynergier og øke leveringstider, heter det i meldingen. McDermott skriver i meldingen at selskapet har mottatt en EPCI SURF-kontrakt som er «substantial», som selskapet definerer å ha en verdi på 500-750 millioner dollar, tilsvarende om lag 4,3-6,5 milliarder kroner.Kontraktsummen vil bli reflektert i selskapets ordrereserve i første kvartal 2019.Offshoreinstallasjonen ventes starte sent i 2020.