<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny studie lover godt for Hofseth Biocare

Økt energinivå og mindre betennelse.

Publisert 8. mars 2019 kl. 10.59
Oppdatert 8. mars 2019 klokken 11.00
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 92 ord
Gründer Roger Hofseth. Foto: Finansavisen.

En ny studie utført av av KGK Science i Canada viser at et daglig forbruk av fire gram CollaGo i 128 dager trygt kan øke energinivået i hverdagen, går det frem av en børsmelding fra Hofseth Biocare.Studien viser også friskere hår, negler og hud, samt økte betennelsesdempende effekter.Ålesund-baserte Hofseth BioCare slapp nylig en studie for å evaluere effekten av CollaGo (selskapets nye lakseproteinpulver) på energinivå og anti-betennelsesmodulering hos friske kvinner og menn.Denne studien viste ifølge meldingen at 128 dager med CollaGo resulterte i betydelig forbedring av oppfattede totale og gjennomsnittlige energinivåer.Les mer her.