<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Røkke-selskap jakter brasiliansk kontrakt

Publisert 1. mars 2019 kl. 08.58
Oppdatert 1. mars 2019 klokken 09.03
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 80 ord

Den brasilianske oljegiganten  Petrobras har lansert et anbud på mange millioner dollar for kontrahering av avviklingstjenester for tre brønnhodeplattformer ved Cacao-feltet, ifølge Upstream fredag, skriver TDN.Industrikilder sier til Upstram at Petrobras har invitert selskaper som Røkke-dominerte Aker Solutions, Baker Hughes, Wood Group, Heerema Marine Contractors, Aecom og Rambøll til å levere bud innen 6. mai. Kontrakten som tilbys er på to år, med forlengelse på ytterligere to, og en begrensning på at ingen offshore-aktivitet kan finne sted mellom oktober og februar grunnet parringssesong for havskilpadder i området.