<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Adevinta øyner kjempemarked

Varsler flere nye produkter.

    Publisert 14. mai 2019 kl. 12.29
    Oppdatert 14. mai 2019 klokken 12.29
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 140 ord

    Adevinta la i dag frem sine første kvartalstall etter børsnoteringen tidligere i vår.Rapporten viste en mangedobling av bunnlinjen og en dobling av kontantstrømmen sammenlignet med samme periode i fjor.Toppsjef Rolv Erik Ryssdal regner med å lansere flere nye produkter neste år.- Tilstøtende virksomhet, særlig innen eiendom, det er en stor greie. (...) Ferieleiligheter, det er noe vi ser på i Frankrike. Det er et kjempestort marked for det der, sier til TDN Direkt på dagens presentasjon.Selskapet sikter seg også inn mot profesjonelle kunder, og den høyere betalingsviljen disse gjerne har.- Vi ser for eksempel på et verdsettelsesverktøy for biler. Hvis det er vellykket, og det holder vi på å se på for både Frankrike og Spania, kan vi ta betalt for det, sier Ryssdal ifølge nyhetsbyrået.Adevinta A faller 0,8 prosent til 86,01 kroner, mens Adevinta B er ned 0,8 prosent til 84,79 kroner.