<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fredriksen-selskap styrker inntektene

Archer styrker toppen, men svekker bunnen.

    Publisert 9. mai 2019 kl. 08.55
    Oppdatert 9. mai 2019 klokken 09.33
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 138 ord

    Archer melder om et resultat etter skatt på 1,4 millioner dollar i årets første kvartal, ned fra 4,4 millioner dollar samme kvartal i fjor.Inntektene beløp seg til 225,7 millioner dollar, opp fra 218,3 millioner dollar i første kvartal 2018. Ifølge data fra Bloomberg var det ventet inntekter på 230 millioner dollar.Driftsresultatet ble på 11,9 millioner dollar, opp fra minus 1,5 millioner dollar samme kvartal i fjor.Netto finans ble på minus 12,8 millioner dollar, mot fire millioner dollar i fjor. - Archer fortsetter å levere sterke operasjonelle og finansielle resultater. Vi ser at den positive trenden fra andre halvår 2018 fortsetter med en økning i både EBITDA og EBIT relativt til de kvartalene, sier Archer-styreleder Kjell-Erik Østdahl.Selskapet opplyser i rapporten at finansdirektør Dag Skindlo går ut av Archer-styret, mens Kristian Melhuus, som representerer Fredriksen-selskapet Hemen Holding, vil gå inn inn styret.