<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ny styreleder i Dolphin Drilling

Publisert 30. mai 2019 kl. 22.11
Oppdatert 30. mai 2019 klokken 22.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 102 ord

Aksel Olav Hillestad er utnevnt til ny styreforman i Dolphin Drilling med virkning fra 29. mai.Det fremgår av en børsmelding torsdag.Hillestad er advokat og har en rekke styrverv, blant annet i Egil Stenshagen Holding og dekkimportøren Starco Norge.Utnevnelsen kommer etter at styreleder Anette E. Olsen og Richard Olav Aa trakk seg for en drøy uke siden.I forbindelse med restruktureringen av selskapet som er initiert av de sikrede kreditorene, ble alle ansatte i Dolphin Drilling Mangement sagt opp tirsdag. Det inkluderer konsernsjef Ivar Brandvold og finansdirektør Hjalmar Kroogseth Moe.Det er tidligere sjef i Songa Offshore, Bjørnar Iversen, som skal lede borevirksomheten i selskapet.