<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Pareto Securities oppjusterer kursmål

Analytikerne tar grep.

    Publisert 13. mai 2019 kl. 10.04
    Oppdatert 13. mai 2019 klokken 10.12
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 138 ord

    Pareto Securities oppjusterer ifølge en analyse kursmålet på det landbaserte oppdrettselskapet Atlantic Sapphire til 130 kroner per aksje, fra 110 kroner, mens kjøpsanbefaling gjentas, skriver TDN Direkt.«Basert på ny informasjon på investordagen i forrige uke og kapitalinnhentingen på 90 millioner dollar, mener vi at risikoen i Atlantic Sapphire er redusert ytterligere», skriver analytikerne i oppdateringen. Meglerhuset hever sine estimater for produksjonsvolumer, og ser noe lavere kostnadsforutsetninger, mens en høyere capex per kilo og økt antall aksjer kompenserer ifølge analytikerne for noe av de positive revisjonene.Hentet 783 millionerTirsdag forrige uke kom meldingen om at Atlantic Sapphire vil gjennomføre en rettet emisjon for å hente 783 millioner kroner.Oppdrettselskapet hentet om lag 783 millioner kroner i bruttoproveny gjennom en rettet emisjon på 8,46 millioner nye aksjer til kurs 92,50 kroner.Arctic Securities og DNB Markets var engasjert som tilretteleggere, og emisjonen var betydelig overtegnet, opplyses det.