<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Transocean sikrer mer finansielt spillerom

Riggselskapet øker kredittlinje med mer enn tre milliarder kroner.

    Publisert 14. mai 2019 kl. 14.23
    Oppdatert 14. mai 2019 klokken 14.23
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 68 ord

    Riggselskapet Transocean opplyser tirsdag at det har gjort endringer i vilkårene til sin rullerende kredittfasilitet som ble inngått i juni i fjor.Dermed øker fasilieten med 360 millioner dollar til 1,36 millioner dollar. Det tilsvarer i underkant av 12 milliarder kroner basert på dagens vekslingskurs.Fasiliteten som foreløpig er utrukket, kan økes med ytterligere 140 millioner dollar i henhold til avtalevilkårene.Forfall er juli 2023.Les også: Tryggere på en bærekraftig riggopptur