<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker frykter kursfall - anbefaler salg

    Publisert 11. juni 2019 kl. 12.30
    Oppdatert 11. juni 2019 klokken 12.30
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 106 ord

    Investtech anbefaler salg av aksjer i Nordic Nanovector.- Investorene har over tid godtatt stadig lavere priser for å komme seg ut av Nordic Nanovector, og aksjen ligger i en fallende trendkanal på mellomlang sikt, skriver Investtech.Analytikeren minner om at aksjen har brutt ned gjennom støtten ved cirka 41 kroner. Videre nedgang er dermed signalisert. Det er nå motstand ved 41 og 47 kroner.- Den kortsiktige volumbalansen er negativ, noe som svekker aksjen ytterligere. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 39,90 kroner, opp 2,94 prosent.Det betyr at aksjen har falt 4,50 prosent den siste måneden mens den er ned 21,62 prosent hittil i år.