<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker spår kursoppgang - anbefaler kjøp

    Publisert 11. juni 2019 kl. 09.02
    Oppdatert 11. juni 2019 klokken 09.07
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 101 ord

    Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Solon Eiendom.- Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i Solon Eiendom, og aksjen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt, skriver Investtech.Ifølge analytikeren ligger aksjen nær gulvet i trendkanalen, noe som kan gi en reaksjon opp. Det er støtte ved 33,60 og motstand ved 39,30 kroner.- Volumbalansen er positiv og styrker aksjen ytterligere. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler. Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.Fredag sluttet aksjen på 36,60 kroner.Det betyr at aksjen har falt 6,15 prosent den siste måneden mens den er opp 0,85 prosent hittil i år.