<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Analytiker spår kursoppgang - anbefaler kjøp

    Publisert 13. juni 2019 kl. 12.35
    Oppdatert 13. juni 2019 klokken 12.35
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 97 ord

    Investtech anbefaler kjøp av aksjer i Schibsted A.- Schibsted A ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang, skriver Investtech.Ifølge analytikeren har aksjen støtte ved cirka 230 kroner og motstand ved 264 kroner.Innsidere har gjort to salg og ett kjøp den siste måneden. Samlet får aksjen en negativ score på innsidehandler.- Vurdering: Kjøpskandidat, avslutter Investtech.I skrivende stund omsettes aksjen for 242,20 kroner, opp 0,08 prosent.Det betyr at aksjen har lagt på seg seg 4,89 prosent den siste måneden mens den er opp 16,33 prosent hittil i år.