<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Atea har fått på plass finsk kontrakt

  Publisert 13. juni 2019 kl. 07.14
  Oppdatert 13. juni 2019 klokken 07.42
  Lesetid: 1 minutt
  Artikkellengde er 118 ord
  Steinar Sønsteby - Foto: Finansavisen

  Kuntien Tiera har tildelt Atea en kontrakt for å bli den eneste leverandøren av IT-produkter og -tjenester solgt gjennom Tiera-nettbutikken, ble det opplyst i en børsmelding onsdag ettermiddag.Ifølge meldingen er nettbutikken den største kanalen for anskaffelse av IT-produkter og -tjenester i Finland.Atea har gjennom en midlertidig avtale i 2 år solgt produkter og tjenester til kommuner gjennom Tiera. Selskapet skriver i børsmeldingen at Atea allerede tidligere har blitt tildelt kontrakten av Kuntien Tiera, men at utfordringen ble utfordret i retten av en konkurrent. En ny anbudsprosess ble derfor nødvendig.Avtalen har en løpetid på fire år, og basert på salg under den midlertidige avtalen forventes det rundt 45 millioner euro i årlige inntekter til Atea fra kontrakten.Les hele meldingen her.