<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette er Seadrills nye tallknuser

Stuart Jackson er ansatt som ny finansdirektør i riggselskapet Seadrill.

Publisert 6. juni 2019 kl. 22.53
Oppdatert 6. juni 2019 klokken 22.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 108 ord

I forbindelse med rapporteringen av tallene for første kvartal, avslørte Seadrill-sjef Anton Dibowitz at de hadde funnet erstatteren til finansdirektør Mark Morris som valgte å si opp i starten januar.Torsdag kveld meldes det at riggselskapets nye tallknuser er Stuart Jackson som har vært finansdirektør i en rekke oljeserviceselskaper, deriblant Bibby Offshore, CEONA og Acergy.- Stuart har bred erfaring, dyp industriekspertise sog en sterk "track record" med å skape aksjonærverdier gjennom kapitalmarkedstransaksjoner, fusjoner og oppkjøp, samt å drive effektivitet, skryter Dibowitz som ser frem til å ønske den nye finansdirektøren velkommen om bord.Oppstart er ventet i starten av august, er at Jackson er ferdig hos sin nåværende arbeidsgiver Ergomed.