<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sapura Energy med flere nye kontrakter

Publisert 27. juni 2019 kl. 13.10
Oppdatert 27. juni 2019 klokken 13.11
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 63 ord
DCIM/100MEDIA/DJI_0007.JPG

Sapura Energy opplyser torsdag at det har blitt tildelt flere rekke bore- og konstruksjonskontrakter, eller forlengelser.Ifølge selskapet har disse en samlet verdi på tilsammen 1.1002 millioner malaysiske ringgit. Selskapet har fått kontrakter i Malaysia, Australia og Taiwan. Blant annet har blitt blitt tildelt kontrakt av Yunneng Wind Power for transport og installasjon av offshore vindturbinkonstruksjoner, mens i Malaysia skal selskapet installere rørsystemer og stigerør for Layan-prosjektet.