<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sikrer sommerjobb til pengemaskin

Edda Accomodations boligskip «Edda Fides» har fått jobb i Sør-Øst Asia. 

    Publisert 19. juni 2019 kl. 14.02
    Oppdatert 19. juni 2019 klokken 14.02
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 116 ord

    Finansavisen omtalte i forrige uke skipsreder Johannes Østensjø (75) i Haugesund som for andre gang siden 2003 måtte fremlegge et årsregnskap som viste underskudd.Det skyldes hovedsakelig et kraftig inntektsfall for boligskipet «Edda Fides» som var ledig store deler av fjoråret etter avsluttet oppdrag i Australia.Nå er boligskipet sikret beskjeftigelse for sommeren.Ifølge Fearnley Offshore Supply ble 2011-bygde «Edda Fides» som har overnattingsplass til mer enn 600 personer, hyret inn av Sapura til et oppdrag for Petronas utenfor kysten av Malaysia.Oppstart var i starten av juni og varigheten er oppgitt til 60 dager med mulighet for forlengelse i ytterligere 50 dager. Tilbake i 2015 ga boligskipet inntekter på hele 819 millioner kroner. I fjor var endte inntektene på 92 millioner kroner.