<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Sommeren sikret for DOF-skute

Skal levere forsyningstjenester til Premier Oil på britisk sokkel.

Publisert 24. juni 2019
Oppdatert 24. juni 2019
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 111 ord
Eivind Yggeseth

Det 84 meter lange og 16 år gamle plattform forsyningsskipet (PSV) «Skandi Caledonia» er tildelt en pen kontrakt i den britiske delen av Nordsjøen av Premier Oil, rapporterer flere meglerkilder. Forsyningsskipet skal bistå den oppjekkbare «harsh environment»-riggen «Ensco 123» i forbindelse med boringen av to faste brønner.Varigheten er anslått til rundt 110 dager. I tillegg medfølger en opsjon på ytterligere en brønn. Raten er ikke kjent. «Skandi Caledonia» får følge av Vroon-skipet «Vos Patience». Oppstart er beregnet til 25. juli.Tilbake i februar ble DOF-skipet tildelt en kortvarig kontrakt i Middelhavet med oppstart i mars.Siden har det vært operasjoner i Nordsjøen som har vært på menyen. Den seneste oppdragsgiveren er ConocoPhillips UK.