<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

McDermott International sikrer mer arbeid

McDermott International har signert avtale med Qatar Petroleum. 

    Publisert 11. juli 2019 kl. 14.18
    Oppdatert 27. aug. 2019 klokken 18.03
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 55 ord

    McDermott International er tildelt en "sizeable" kontrakt av Qatar Petroleum, melder McDermott torsdag.Kontrakten er for FEED-arbeid for offshore brønnhodeplattformer, rørledninger og kabler for North Field Expansion-prosjektet, opplyses det.Arbeidet vil begynne umiddelbart og vil bli reflektert i ordreboken for andre kvartal. En "sizeable" kontrakt defineres av McDermott til 1-50 millioner dollar, eller om lag 9-428 millioner kroner.