<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Funcom vil flytte

Funcom ønsker nå å relokalisere fra Nederland til Norge.

    Publisert 31. aug. 2019 kl. 10.00
    Oppdatert 31. aug. 2019 klokken 15.54
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 67 ord

    Funcom har nå planer om å flytte sitt kontor fra Katwijk i Nederland til Oslo, opplyses det i en børsmelding.Grunnen er å kunne redusere belastningen på administrative utgifter, samt oppnå en mer effektiv gruppestruktur.Etter flytting til Norge vil selskapet bli styrt av lovgivning som gjelder norske allmennaksjeselskapet.Flytteplanen vil kreve godkjenning av aksjonærene på en ekstraordinær generalforsamling som vil bli avholdt i Badhoevedorp i Nederland.Les hele meldingen her.